ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Facebook LIVE: «Ευρωπαϊκά Προγράμματα: πόλος ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής του Ευρωπαίου Πολίτη»

Κομοτηνή, 10 Ιουλίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 181/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Facebook LIVE: «Ευρωπαϊκά Προγράμματα: πόλος ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής του Ευρωπαίου Πολίτη»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΠΑΜΘ δίαυλος ενημέρωσης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την απασχόληση και τις επενδύσεις» #InvestinRodopi, το οποίο αποσκοπεί στην προώθηση σημαντικών πρωτοβουλιών της ΕΕ υπέρ της απασχόλησης, της ανάπτυξης και των επενδύσεων, ιδίως του Επενδυτικού Σχεδίου (Juncker), και υλοποιείται από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και την Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε. ΟΤΑ με την υποστήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και του Δήμου Κομοτηνής, διοργανώνεται ζωντανή μετάδοση μέσω facebook (στο σύνδεσμο https://www.facebook.com/edickomotini) με θέμα «Ευρωπαϊκά Προγράμματα: πόλος ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής του Ευρωπαίου Πολίτη» την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 12:00. Στη ζωντανή μετάδοση συμμετέχουν η κυρία Λ. Σαλτσίδου (Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής) και ο κύριος Σ. Αρσενίου (Στέλεχος Περιφέρειας ΑΜ-Θ και ειδικός επί ευρωπαϊκών προγραμμάτων εδαφικής συνεργασίας).

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος από την κα Σαλτσίδου, ενώ ο κ. Αρσενίου θα παρουσιάσει τις δυνατότητες των έργων εδαφικής συνεργασίας για τον Ευρωπαίο πολίτη, την κατανομή της χρηματοδότησης των προγραμμάτων, τις καλές πρακτικές από προγράμματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης όπως επίσης και τα αναμενόμενα αποτελέσματα της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Στόχος της ζωντανής μετάδοσης είναι να υπάρξει διαδραστική και εξατομικευμένη πληροφόρηση των πολιτών, απαντώντας στις δικές τους ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων.

Η δράση υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://investinrodopi.europedirectkomotini.eu/ και στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #InvestinRodopi

UPDATE: Μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του κ. Αρσενίου ΕΔΩ:  Παρουσίαση Σ. Αρσενίου